Blade 6 Triple Core Dartbord

Blade 6 Triple Core Dartbord

Het Blade 6 Triple Core Dartboard is het meest geavanceerde dartbord dat beschikbaar is, het hoogtepunt van 30 jaar technische innovatie. De basis van sisal vormt een aanvulling op de Sixth Generation Blade-technologie en biedt een optimale vezeldichtheid voor maximale score. Het nieuwe Triple Carbon-oppervlak heeft een naadloos speeloppervlak en een hoge compressielaag voor verbeterde stabiliteit. Het geheel nieuwe systeem is een doorbraak in de constructie van dartborden en het is het ultieme bord voor serieuze spelers.

blade 6 triple core dartbord

Het Blade 6 Triple Core-dartbord is voorzien van een innovatieve draad genaamd Density Control Dartshopleiden.nl blade 6 triple core dartbord. De dichtheid is geoptimaliseerd om de dartretentie te verbeteren en tegelijkertijd de darts af te buigen naar het scoregebied. De draad is 25% dunner en is ontworpen om duurzamer te zijn. Het bord wordt geleverd met een Spirit Master-nivelleringstool. Dit nivelleergereedschap maakt nivelleren een fluitje van een cent, en het unieke ontwerp wordt ondersteund door een bekroonde garantie.

De Blade 6 is gemaakt van het fijnste sisal uit Oost-Afrika. De hoogwaardige constructie is ideaal voor veeleisende spelers en veeleisende omgevingen. Het voldoet aan de officiële specificaties van de World Darts Federation en heeft talloze professionele toernooien gewonnen. Het gestroomlijnde ontwerp en het strakke uiterlijk dragen bij aan de algehele look en feel van de Blade 6. De innovatieve nieuwe functies van de Blade 6 maken het het technologisch meest geavanceerde dartbord op de markt.

Voor meer informatie klik je hier: https://dartshopleiden.nl/

Related Posts