De kenmerken en voordelen van de beste Bullet Journal-notebooks

bullet journal

Bullet journals zijn een van de meest populaire vormen van persoonlijke schrijfruimte die ik in lange tijd heb gezien. Ze zijn heel eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, en vereisen geen speciale schrijfvaardigheid, dus bijna iedereen kan zonder problemen een dagboek schrijven. Maar is een bullet journal een beste soort notitieboekje of schiet het net tekort?

Ten eerste, om de bovenstaande vraag te beantwoorden, ja, bullet journals zijn in veel opzichten de beste bullet journals. Om te beginnen hebben ze heel weinig organisatie nodig, dus alles georganiseerd houden is een fluitje van een cent. Je zet gewoon een reeks cijfers of aantekeningen op de omslag en je hele notitieboekje zit er netjes bij.

Een andere geweldige functie van bullet journals is dat u in elke kleur en op elke pagina kunt schrijven. Hoewel het misschien verleidelijk is om in zwart-wit of kleurpotlood te schrijven, is er echt geen betere manier om te schrijven. Met kleur kun je experimenteren met verschillende looks, wat ik vaak doe als ik net begin. Met de beste bullet-journals kun je in elke kleur en elke pagina schrijven, zodat je elke keer dat je een pagina schrijft, je schrijfervaring echt kunt aanpassen.

Bullet journaling geeft je niet alleen maatwerk, maar ook veel extra ruimte. Terwijl een notitieboekje tussen de vier en negen vellen papier kan bevatten, kan een dagboek tussen de acht en twaalf vellen papier bevatten.

Dat betekent dat u ergens tussen de vijf en vijf centimeter tegelijk ruimte kunt hebben, wat genoeg ruimte is om een heel dagboek aan informatie te schrijven!

Een belangrijk kenmerk van een goed bullet journal is het gemak waarmee het kan worden opgeborgen en meegenomen. Omdat het geen traditioneel notitieboekje is, heb je geen speciale pen of speciale opslagmethode nodig. Het enige dat u nodig heeft, is een gewone pen. U kunt in elk kleurpotlood schrijven, of u kunt een combinatie van pennen gebruiken. Dat betekent dat als je twee pennen hebt, of een pen en een notitieboekje, je voor beide altijd een plaats kunt vinden in je bullet journal.

Ten slotte is een ander belangrijk kenmerk van de beste bullet-journals dat ze gemakkelijk mee te nemen zijn. Ze zijn klein en compact en passen in uw riem of tas. Ze zijn klein en bieden toch veel ruimte, waardoor ze erg gemakkelijk mee te nemen zijn. Ze vouwen ook klein op, waardoor ze ideaal zijn om mee te nemen op zakenreizen of vakanties. Ten slotte kunnen ze op verschillende manieren worden opgeborgen, waaronder in een map, een kleine tas, je aktetas, onder je kussen, in een rugzak, in een sporttas, onder je bed of in een la.

Meer informatie hier My Lovely Notebook