Myth Of Asia

Diamond Paintings is een recente trend in het schilderen van beeldende kunst. Diamond Paintings is een poging om de duurzaamheid van de diamant vast te leggen en deze in een vorm te maken die geschikter is voor decoratie dan een echte diamant. De kunst van het maken van diamantschilderijen wordt bereikt door kleine diamanten in acrylverf in te bedden en vervolgens een oven te gebruiken om de diamantverf in de acrylverf te smelten.

Diamond Paintings is verkrijgbaar in de vorm van kant-en-klare ontwerpen of als creëer-je-eigen stukken. Diamond Painting-kits voelen meestal aan als zware veren, zitten stevig vast aan het canvas en bevatten een verscheidenheid aan kleuren. De meeste diamantschilderijen worden gemaakt met zeer hoge kwaliteitsnormen en de gebruikte edelstenen zijn van de hoogste kwaliteit. Veel van deze schilderijen zijn gemaakt met realistische kleuren, en een prachtige textuur naar keuze kan op de diamanten worden aangebracht, of je kunt de kleuren laten vloeien.

Diamond Paintings wordt meestal besteld in ontwerpen van twee tot vier panelen, waarbij de individuele panelen volgens uw specificaties worden geconstrueerd. De afmetingen van de panelen kunnen kleine vierkanten, middelgrote vierkanten, grote vierkanten of zelfs onregelmatig gevormde vierkanten zijn. De diamantschilderijen kunnen worden besteld in het traditionele schilderformaat van gespannen doek met vier hoeken en twee zijden, of als doeken die maar één zijde hebben. Het aantal panelen in het vierkant is afhankelijk van het canvasformaat dat u bestelt.

Diamond Paintings kunnen worden ingelijst, of ze kunnen zonder lijst worden weergegeven, abstracte schilderkunst, diamantschilderijen of gewoon diamantschilderijen schilderen. Frame-opties zijn van ringen tot ingewikkelde displays van bladeren of penseelstreken. Een andere populaire optie voor diamantschilderijen is om ze aan de muur te bevestigen. Montageopties zijn onder meer ze op een canvas in galeriestijl hangen of er meerdere tegelijk op een magnetisch oppervlak weergeven, zoals een halsketting of een gouden ketting.

De verf in diamantschilderijen is er in verschillende soorten. Twee van de meest populaire soorten zijn olieverf en acrylverf. Om diepte aan het schilderij toe te voegen, voegt olieverf schaduw en dimensie toe. Om een lichtere tint te krijgen, wordt olieverf gebruikt. Acrylverf is zeer veelzijdig en een populaire keuze voor acrylschilderijen vanwege de betaalbaarheid en het gebruiksgemak. Als de acrylverf er te helder uitziet, is het een goed idee om meer lichte verf toe te voegen.

U kunt diamantschilderijen online of bij kunstgalerijen kopen. De prijzen variëren afhankelijk van het type canvas dat wordt gebruikt en de grootte van het schilderij. Er zijn ook volledige boor diamanten schilderijen beschikbaar, die dezelfde diamanten bevatten, maar dan in een vergroot formaat. Volledige boor diamant schilderijen kunnen worden gebruikt als collage stuk of alleen. De prijzen voor volledige diamantschilderijen variëren van een paar honderd dollar tot een paar duizend dollar.

Kijk voor meer informatie op https://www.mythofasia.nl/