Verschillende soorten accountantswerk

Accountant

Verschillende soorten accountantswerk

Een gecertificeerde openbare accountant (CPA) is een expert op het gebied van belastingplanning, openbare boekhouding en taxidermie. Certified Public Accountants (CPA) hebben een vierjarige graad behaald aan een vierjarige universiteit en zijn geregistreerd bij de IRS met een geaccrediteerde accountantscertificering. Een accountant is meestal een professional die boekhouding of boekhouding beoefent. De behoefte aan CPA-diensten is toegenomen als gevolg van veel veranderingen in de wet en in de manier waarop zaken worden gedaan. Veel ondernemers, bedrijfseigenaren en bedrijven zullen een accountant of boekhouder inhuren om hen te helpen bij het opstellen en onderhouden van hun boeken en financiële documenten, zodat de eigenaar(s) kunnen doen wat ze willen doen – het bedrijf zo goed mogelijk leiden, de met de eisen van de overheid en de beurs.

Er zijn veel boekhoudkundige banen beschikbaar in het hele land, maar accountants zijn vooral nodig in de Verenigde Staten boekhouder zzp zorg. De CPA bereidt uw belastingaangiften en financiële overzichten voor en dient ze in, en vertegenwoordigt u ook voor verschillende autoriteiten zoals de Internal Revenue Service, SEC, auditors, verzekeringsmaatschappijen en banken. Het is ook belangrijk op te merken dat hoewel boekhouding een algemeen veld is, niet alle accountants zich in een bepaald gebied specialiseren. In feite zijn de meeste accountants verplicht om ook algemeen onderwijs te volgen, omdat ze kennis moeten hebben van veel verschillende soorten belastingkwesties, waaronder federale belastingwetten, vennootschapsbelastingwetten, successie- en schenkingsrechten, licentievoorschriften en zelfs verschillende soorten belastingzaken. zakelijke schulden, waaronder zakelijke leningen, zakelijke hypotheken, maatschappen en overnames.

Om te slagen in de complexe wereld van accountants, is het handig om enkele accountantsfuncties te begrijpen, evenals de verschillende soorten accountantswerk die accountants kunnen doen. Hoewel accountants bijna al het boekhoudkundige werk doen, zijn er specifieke gebieden waar accountants zich kunnen specialiseren. Er zijn bijvoorbeeld slechts een handvol staten die vereisen dat accountants een vergunning hebben, en deze staten zijn Californië, Delaware, Florida, Hawaii, Kentucky, Maryland, Massachusetts, Montana, Nevada, New Hampshire, Oregon, Pennsylvania en Washington. Er zijn tot nu toe ook geen door de staat verplichte accountantsfuncties, hoewel verschillende staten, zoals Colorado, al wetgeving hebben aangenomen die accountants verplicht om licenties te krijgen om de boeken te kunnen doen. Deze licenties zijn meestal tijdelijk, hernieuwbaar na vijf jaar, en laten accountants slechts voor een beperkte periode toe om specifieke taken uit te voeren.

Meer informatie op: https://boekhouderzzp.com/

 

Tags:

loading
×