Wat is een Bullet Journal? – Een productief schrijfsysteem voor beginners

Wat is een Bullet Journal? – Een productief schrijfsysteem voor beginners

Wat is een Mylovelynotebook.nl ? Een bullet journal is in wezen een tijdschrift dat bullets gebruikt om activiteiten te ordenen op basis van actie en prioriteit. Enkele aspecten van een bullet journal zijn onder meer:

Wat is een bullet journal

Je zou kunnen denken dat dit moeilijk zou zijn, aangezien je nergens rechtstreeks op kunt schrijven. Bullet journaling is echter in feite afhankelijk van de mogelijkheid om rechtstreeks op uw pagina's te schrijven als u dat wilt. Andere aspecten van het gebruik van een bullet journal zijn onder meer: Een notitieboekje dat dient als uw planner. U kunt er ook voor kiezen om een computerapplicatie zoals Kladblok of Word te gebruiken om in te schrijven. Het doel hiervan is niet om uw toekomstige logboekvermeldingen te noteren, maar om uw schrijfschema van tevoren te plannen en alles bij te houden. een plaats.

Nu je weet wat een bullet journal werkelijk is, is het tijd om aan de slag te gaan. Schrijf om te beginnen enkele toekomstige doelen op en schrijf al je dagelijkse rituelen op. Als je klaar bent, maak dan een nieuw notitieboekje voor je bullet journal. Het kan een notitieboekje zijn dat van de voorkant van een envelop is gehaald, of een ander formaat. Bewaar een symboolsleutel voor gemakkelijke identificatie van zaken als plannen of evenementen.

Klik op de link: http://mylovelynotebook.nl/

Related Posts